Kilpailu- ja koetoimikunta

Kilpailu- ja koetoimikunta

Kilpailu- ja koetoimikunnan (KKT) tärkeimmät tehtävät ovat saada järjestettyä rekikoirien kilpailukokeita (REK), joko itsenäisesti tai yhteistyössä muiden kilpailujärjestäjien kanssa sekä rekikoirien käyttökokeita (REKÄ) sekä anoa SM-otteluavustus ja raportoida kauden/vuoden päätteeksi SM-kokeista ja tittelin saavuttaneista koirista rotuun katsomatta.

Toimikuntaan kuuluu nimetty puheenjohtaja, sihteeri ja sopivaksi katsottu määrä muita jäseniä, joille on annettu erilaisia vastuualueita, joista esimerkkinä voidaan nimetä ”palkintovastaava”. Hallitus nimeää toimikunnan toimihenkilöt ja toimikunta toimii rotujärjestön alaisuudessa hallitukseen yhteyttä pitäen.

Toimikunta ylläpitää yhteistä kilpailukalenteria, johon voivat muutkin kokeita/kilpailuja järjestävien tahojen edustajat tehdä merkintöjä, jotta vältyttäisiin päällekkäisyyksiltä. Toimikunta anoo SHS:n alaisuudessa pidettävät kokeet Kennelliitolta viimeistään kahta viikkoa aiemmin, kuin tapahtuma pidetään.

Toimikunta huolehtii koetoimitsijan sekä ylituomarin (REKÄ-kokeisiin välillä myös palkintotuomarin) kokeisiin. Toimikunta vastaa REK- ja REKÄ –kokeiden tuomareiden ja koetoimitsijoiden jatkokoulutuksista sekä uusien toimihenkilöiden kouluttamisista.

Kilpailu- ja koetoimikuntaan voit ottaa yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kkt(a)siperianhusky.fi.

REK- ja REKÄ-koeohjeisto | Kilpailu- ja koetuloksia | Valionarvo-säännöt

Puheenjohtaja

Henna Kauppila, Lapinkylä, 040 676 1812

kkt(a)siperianhusky.fi

Jäsen

Toni Miettinen, Sirniö

Jäsen

Tanja Rantanen, Laitila

Jäsen

Carolina Lindström, Loviisa

Jäsen

Johanna Pelli, Noormarkku

Jäsen

Camilla Backman-Koskinen, Inkoo

Jäsen

Tuomas Vehmasmäki, Kannus