Näyttelysuunnittelutoimikunta

Näyttelysuunnittelutoimikunta

Suomalainen siperianhusky seura ry:n näyttelysuunnittelutoimikunnan tärkeimmät tehtävät ovat vuosittaisen erikoisnäyttelyn koordinoiminen ja paikallisen erikoisnäyttelytoimikunnan ohjaaminen sekä rodun ulkomuototuomareiden erikoiskoulutuksista ja arvostelukokeista vastaaminen. Toimikuntaan kuuluu nimetty puheenjohtaja, sihteeri ja sopivaksi katsottu määrä muita jäseniä. Toimikunnan toimihenkilöt nimeävät SHS:n hallitus ja toimikunta toimii SHS:n alaisuudessa
hallitukseen yhteyttä pitäen.

Toimikunta etsii erikoisnäyttelylle sopivan järjestelyporukan ja paikan. Toimikunta ohjaa ja koordinoi näyttelyn järjestelyissä paikallistoimikuntaa. Toimikunta huolehtii, että erikoisnäyttely anotaan Suomen kennelliitolta ajoissa (nykyisin kahta vuotta edeltävän syyskuun loppuun mennessä), ja että näyttelyn rivi-ilmoitus toimitetaan ajallaan SKL:n lehteen (nykyisin saman vuoden 15. Maaliskuuta mennessä). Toimikunta ehdottaa erikoisnäyttelyihin sopivat tuomarit, jotka hyväksytetään hallituksella. Toimikunta huolehtii, että erikoisnäyttelyn järjestelyissä noudatetaan SKL:n sääntöjä.

Toimikunta vastaa rodun ulkomuototuomareiden erikoiskoulutuksista. Koulutuksia järjestetään n.1.5-2 vuoden välein / tarpeen mukaan. Toimikunta huolehtii myös rodun ulkomuototuomareiden arvostelukokeiden käytännön järjestelyistä. Toimikunta pyrkii pitämään yhteyttä näyttelyitä järjestäviin tahoihin (KV/KR/NORD ja ryhmänäyttelyt) ja auttamaan niitä tuomarivalinnoissa.

Näyttelysuunnittelutoimikuntaan voit ottaa yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen nstk(a)siperianhusky.fi.

Erikoisnäyttelyiden tuloksia | Näyttelyt | Valionarvo-säännöt

Puheenjohtaja

Maritsa Pietikäinen, Kajaani

nstk(a)siperianhusky.fi

Sihteeri

Terhi Valkeavirta, Lusi

Jäsen

Mari Pajaskoski, Koria

Jäsen

Anna Pöyry, Hirvensalmi

Jäsen

Sonja Luoma-aho, Lapua