*PERUTTU* Käyttökoe Kannus 2018 (REKÄ)

Untitled

Täällä näkyvät sekä SHS:n omat tapahtumat, sekä muiden järjestämät kisat, kokeet ja erikoisnäyttelyt!.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

*PERUTTU* Käyttökoe Kannus 2018 (REKÄ)

5.5.2018

***KOE ON PERUTTU***

Kokeen ylituomari Eija Hakkarainen
Palkintotuomari Mikael Bäckman
Ilmoittautuminen 1.4.-28.4.2018

Koetoimitsijana ja ilmoittautumisten vastaanottajana Susanna Laine. Puh. +358451226757

Ilmoittautumiset: laine.susanna.maria@gmail.com. Laita ilmoittautumiseen koirien tiedot, kenen valjakossa koirasi juoksevat, kuka ajaa jos et itse aja, kenen kärryllä/mönkijällä ajat.

Osanottomaksu per kokeeseen osallistuva koira: 30.00€

Tilinumero: FI20 5108 0220 0589 60, BIC: OKOYFIHH
Saaja: Suomalainen siperianhusky seura
Viitenro: 37099

Varmista koepaikkasi ennen maksua!


REKÄ 5.5.2018 Kannuksessa, Keski-Pohjanmaalla. Ylituomarina Eija Hakkarainen ja toisena arvostelevana tuomarina Mikael Bäckman. Koetoimitsija Susanna Laine laine.susanna.maria@gmail.com puh. 0451226757

Rajoitettu osallistujamäärä: max 40 koiraa. Max 4 koiraa/osallistuja

Ilmoittautumis aika1.4.-28.4.2018. Ilmoittautumiset tekstimuotoisesti sähköpostitse (mielellään ei muinoin käytetyillä Excel-lomakkeilla, ei paperikirjeinä, ei valokuvina printatuista dokumenteista) koetoimitsijalle 28.4.2018 mennessä. Koepaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tutustu myös kokeen sääntöihin täältä!

Lue alla olevat ilmoittautumisohjeet huolella! Puutteellisia ilmoittautumisia ei voida käsitellä.

Ilmoita:
Oma nimesi ja puhelinnumerosi. Jollet itse aja valjakkoasi, kerro myös ajajan nimi.
Koiran rotu, syntymäaika, rekisterinumero, virallinen nimi ja myös kutsumanimi, sirunumero, valioitumismahdollisuus sekä koiran omistaja (vinkki: kopioi/sijoita tiedot KoiraNetistä, niin tulee vähemmän painovirheitä!)
Ilmoita myös luokka, johon koira osallistuu: JOH/YLE
Aikataulun suunnittelemista varten ilmoita myös: 1) mitkä koirat arvostellaan samassa valjakossa, 2) onko yhteiskäytössä olevia valjakoita, kärryjä tms, 3) juokseeko koirasi jonkun muun valjakossa, 4) jollet pitkän matkan vuoksi pääse paikalle heti aamuvarhaisella tai jollet voi viipyä paikalla iltamyöhään asti. Kaikki toivomukset aikataulusta yritetään ottaa huomioon, jos ne tehdään ilmoittautumisen yhteydessä ja ovat kokonaisuuden kannalta mahdollisia.
Jos samassa valjakossa on useamman eri omistajan arvosteltavia koiria, niin laatikaa ilmoittautuminen yhteistyössä ja lähettäkää ilmoittautuminen yhdessä samassa sähköpostissa.
5) Ota huomioon että johtaja luokkaan ilmoitetut koirat eivät voi olla valjakossa täytekoirina ennen kuin ne on arvosteltu.

Osallistumismaksu
Koemaksu 30 €/arvosteltava koira. Kun koetoimitsija on varannaut paikkasi kokeessa ja antanut maksuohjeet, maksa koemaksu välittömästi ja lähetä maksukuitista kopio koetoimitsijalle. PAIKKASI ON VARMISTETTU VASTA KUN SE ON MAKSETTU!
Ota huomioon:
Tuomarit arvostelevat max. 3 koiraa kerrallaan.

Kärry:
Huomaa, että käytettävän kärryn tulee olla turvallinen kahden henkilön matkustaa. Viime kädessä tuomari päättää koepaikalla, soveltuuko kärrysi käyttökoekärryksi. Mikäli sinulla ei ole omaa kärryä, voit vuokrata kärryn myös LAREK;ilta. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita myös mikäli haluat vuokrata kärryn. Vuokra 6 € / arvosteltava koira. Kärryn vuokra maksetaan samalla kun osallistumismaksu, ja maksu ohjeet tulevat koetoimitsijalta. Kärryjä on vuokrattava 2 kpl. Fritz Dyck Tom tai Fritz Dyck Tour.

Tiedot

Päivämäärä:
5.5.2018
Tapahtumaluokka:

Järjestäjät

Suomalainen Siperianhusky seura
Lakeuden rekikoiraharrastajat

Tapahtumapaikka

Kannus, Hietakankaan ampumarata
Hietakankaantie
Kannus, 69100 Suomi
+ Google Map
Toni