Pentuvälitys

Pentuvälitys

SHS:n pentuvälityksen kautta SHS:n jäsenet voivat asettaa myyntiin kasvattamiaan puhdasrotuisia siperianhuskyn pentuja. Jotta ilmoituksesi voitaisiin julkaista, vanhempien on oltava astutushetkellä vähintään 2-vuotiaita SHS:n suositusten mukaisesti. Aikuisten siperianhuskyjen myyntiä varten on varattu oma osastonsa SHS:n keskustelupalstalla.
Ilmoituksen voit lähettää julkaistavaksi pentujen synnyttyä. Ilmoitus julkaistaan SHS:n keskustelupalstan Pentuvälitys-osastossa ja se on voimassa 3 kuukautta. Ilmoituksesta täytyy löytyä myyjän voimassa olevat ja toimivat yhteystiedot. Toivomme, että kaikki pentuilmoitukset välitetään tämän lomakkeen kautta. Muualle SHS:n keskustelupalstalle ilmestyvät ilmoitukset poistetaan.

Tiedoksi ja muistutukseksi

SHS suosittelee, että molemmat vanhemmat ovat astutushetkellä vähintään 2-vuotiaita. Suositus perustuu siihen, että tällöin vanhempien luonnetta, terveyttä, rakennetta, käyttöominaisuuksia ja jalostuskäyttöön sopivuutta voidaan arvioida kokonaisuutena. Rodun kannalta ei ole tarkoituksenmukaista teettää pentuja testaamattomilla pennuilla, varsinkin kun kyseessä on käyttökoirarotu!
Rotujärjestön suositukset jalostukseen käytettäville siperianhuskyille voi lukea rodun jalostuksentavoiteohjelmasta. Samasta dokumentista löydät myös tietoa rodun käyttötarkoituksesta ja ominaisuuksista sekä historiasta ja nykypäivästä.

Lisäksi SHS suosittelee, että pennun hinta sisältäisi SHS-jäsenyyden kuluvan kauden loppuun asti.

Lisätietoja voit kysyä SHS:n pentuneuvojalta ja pentuvälityksen hoitajilta.

Saat pentuilmoituksesti SHS:n välitykseen täyttämällä alla olevan kaavakkeen. Nuoren ja/tai aikuisen koiran myyntilmo vapaamuotoisena osoitteeseen …(a)….fi

Suositeltu formaatti nuoren ja/tai aikuisen koiran myynti-ilmoitukselle:

Koira: ikä, rekisterinumero, tittelit, virallinen nimi, valmis linkki koiran tietoihin KoiraNetissä 

Myyjä/kasvattaja: nimi, paikkakunta, puhelinnumero, sähköposti ym.

Ylläpidolla on velvollisuus poistaa puutteelliset ilmoitukset heti kun ne havaitaan.
Myyjä voi ilmoittaa ylläpidolle, kun ilmoitus ei ole enään voimassa.