Etusivu

Suomalainen Siperianhusky seura – Finska Siberian Husky -sällskapet ry eli SHS on siperianhusky-rodun virallinen rotujärjestö Suomessa. SHS on perustettu jo 1967. SHS:n toiminta kattaa koko maan ja siinä on reilut 700 jäsentä. Se on myös pohjoismaiden vanhin siperianhuskyrotujärjestö.

Siperianhusky on arktinen pystykorva ja rotu kuuluu rekikoiriin. Rotujärjestö pyrkii säilyttämään ja ylläpitämään rodun alkuperäiset, erittäin hyvin arktisiin olosuhteisiin soveltuvat rekikoiraominaisuudet.

Tarkoitustaan yhdistys toteuttaa mm. jakamalla rotuun ja rekikoiraharrastukseen liittyvää tietoutta sekä julkaisemalla Siperianhusky-lehteä ja järjestämällä rekikoirakokeita ja -kilpailuja, rodun erikoisnäyttelyjä sekä monia muita vuosittaisia tapahtumia, kuten esim. kesäpäiviä ja syysharjoittelutilaisuuksia. Seuralla on myös oma tarvikevälitys, josta voit hankkia valjaita, pantoja, kirjoja, merkkejä ym. tarvikkeita edulliseen hintaan. SHS:llä on myös monia aktiivisia paikallisosastoja.

Rotujärjestön jäseniksi ovat tervetulleita kaikki rodusta ja sen ominaisuuksista sekä rekikoiraharrastuksesta aidosti kiinnostuneet ihmiset. Jäseneksi voit liittyä täyttämällä Liity jäseneksi -kohdan lomakkeen ja maksamalla jäsenmaksun.

Tervetuloa mukaan!

➡️HOX! REK- ja REKÄ-kokeissa (poissulkien keskipitkän- ja pitkänmatkan kokeet, joissa koirien pitää olla vähintään 18kk) kaikkien valjakossa olevien koirien, huolimatta siitä onko koira ilmoitettu kokeeseen vai ei, on oltava vähintään 15kk. Myös REK-kokeiden ulkopuolisten valjakoiden koirien on täytettävä tämä ehto, jotta ne voidaan ottaa huomioon perusaikaa laskettaessa.⬅️ ... See MoreSee Less

View on Facebook

Nyt tilattavissa. Hieno on. 😀 ... See MoreSee Less

View on Facebook

🔜Muutama päivä aikaa lähettää kuvia kalenteria varten!🔚 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Räyskälän REKÄ-kokeen (5.10.) paras johtajaluokan koira oli samojedinkoira Fun Sam Valloittava Vilperi (JOH1, 55 p).
Parhaan YLE-luokan sijan jakoivat siperianhuskyt Sainen Niba ja Vetoava Elegia (YLE1, 57 p) saavuttaen samalla kokeen korkeimman pistemäärän. Siperianhuskyt Lumikiisan Delta Tähti (JOH1, 53 p) ja Tullatuulen Jemina (JOH1, 53 p) saavuttivat Suomen Käyttövalion arvon sekä Sudensuukon Saima Sudenhetki tuli Suomen Muotovalioksi (YLE2, 48 p).

Onneksi olkoon!
... See MoreSee Less

View on Facebook