Etusivu

Suomalainen Siperianhusky seura – Finska Siberian Husky -sällskapet ry eli SHS on siperianhusky-rodun virallinen rotujärjestö Suomessa. SHS on perustettu jo 1967. SHS:n toiminta kattaa koko maan ja siinä on reilut 700 jäsentä. Se on myös pohjoismaiden vanhin siperianhuskyrotujärjestö.

Siperianhusky on arktinen pystykorva ja rotu kuuluu rekikoiriin. Rotujärjestö pyrkii säilyttämään ja ylläpitämään rodun alkuperäiset, erittäin hyvin arktisiin olosuhteisiin soveltuvat rekikoiraominaisuudet.

Tarkoitustaan yhdistys toteuttaa mm. jakamalla rotuun ja rekikoiraharrastukseen liittyvää tietoutta sekä julkaisemalla Siperianhusky-lehteä ja järjestämällä rekikoirakokeita ja -kilpailuja, rodun erikoisnäyttelyjä sekä monia muita vuosittaisia tapahtumia, kuten esim. kesäpäiviä ja syysharjoittelutilaisuuksia. Seuralla on myös oma tarvikevälitys, josta voit hankkia valjaita, pantoja, kirjoja, merkkejä ym. tarvikkeita edulliseen hintaan. SHS:llä on myös monia aktiivisia paikallisosastoja.

Rotujärjestön jäseniksi ovat tervetulleita kaikki rodusta ja sen ominaisuuksista sekä rekikoiraharrastuksesta aidosti kiinnostuneet ihmiset. Jäseneksi voit liittyä täyttämällä Liity jäseneksi -kohdan lomakkeen ja maksamalla jäsenmaksun.

Tervetuloa mukaan!

Nyt tilattavissa. Hieno on. 😀 ... See MoreSee Less

View on Facebook

🔜Muutama päivä aikaa lähettää kuvia kalenteria varten!🔚 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Räyskälän REKÄ-kokeen (5.10.) paras johtajaluokan koira oli samojedinkoira Fun Sam Valloittava Vilperi (JOH1, 55 p).
Parhaan YLE-luokan sijan jakoivat siperianhuskyt Sainen Niba ja Vetoava Elegia (YLE1, 57 p) saavuttaen samalla kokeen korkeimman pistemäärän. Siperianhuskyt Lumikiisan Delta Tähti (JOH1, 53 p) ja Tullatuulen Jemina (JOH1, 53 p) saavuttivat Suomen Käyttövalion arvon sekä Sudensuukon Saima Sudenhetki tuli Suomen Muotovalioksi (YLE2, 48 p).

Onneksi olkoon!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Eilen se oli taas postilaatikossa. 64 sivua siperianhusky asiaa. Mukana mm. kauan kaivattu ’vanhan ajan’ keskustelupalsta avattu, pikakuulumiset siperianhuskyjen erikoisnäyttelystä, Siperianhusky - valjakkoelämää kirjatarjous, safarikoiran vuosi, rekikoirien urheiluvammat, siperialaisen työskentelykyky ja Sepp-rinnakkaisrotumääritelmä, ne merkitsevät ominaisuudet, tapahtumakalenteri ja nuorten sivu ym. ym.

- SHS:n jäsenlehti, jos et jo ole niin liity jäseneksi

siperianhusky.fi/wp/liity-jaseneksi/Psst. Uusi mehevä digilukupaketti julkaistu jäsenille... 👀
... See MoreSee Less

View on Facebook

Psst. Uusi mehevä digilukupaketti julkaistu jäsenille... 👀 ... See MoreSee Less

View on Facebook