Etusivu

Suomalainen Siperianhusky seura – Finska Siberian Husky -sällskapet ry eli SHS on siperianhusky-rodun virallinen rotujärjestö Suomessa. SHS on perustettu jo 1967. SHS:n toiminta kattaa koko maan ja siinä on reilut 700 jäsentä. Se on myös pohjoismaiden vanhin siperianhuskyrotujärjestö.

Siperianhusky on arktinen pystykorva ja rotu kuuluu rekikoiriin. Rotujärjestö pyrkii säilyttämään ja ylläpitämään rodun alkuperäiset, erittäin hyvin arktisiin olosuhteisiin soveltuvat rekikoiraominaisuudet.

Tarkoitustaan yhdistys toteuttaa mm. jakamalla rotuun ja rekikoiraharrastukseen liittyvää tietoutta sekä julkaisemalla Siperianhusky-lehteä ja järjestämällä rekikoirakokeita ja -kilpailuja, rodun erikoisnäyttelyjä sekä monia muita vuosittaisia tapahtumia, kuten esim. kesäpäiviä ja syysharjoittelutilaisuuksia. Seuralla on myös oma tarvikevälitys, josta voit hankkia valjaita, pantoja, kirjoja, merkkejä ym. tarvikkeita edulliseen hintaan. SHS:llä on myös monia aktiivisia paikallisosastoja.

Rotujärjestön jäseniksi ovat tervetulleita kaikki rodusta ja sen ominaisuuksista sekä rekikoiraharrastuksesta aidosti kiinnostuneet ihmiset. Jäseneksi voit liittyä täyttämällä Liity jäseneksi -kohdan lomakkeen ja maksamalla jäsenmaksun.

Tervetuloa mukaan!

 

Siperianhusky-lehden numeron 2/2021 osoitteistossa oli valitettava ongelma ja kaikki lehdet eivät ole löytäneet tietään jäsenille. Lehden sähköinen versio löytyy tavalliseen tapaan Jäsenille-osiosta, mutta poikkeuksellisesti tämä numero avataan luettavaksi myös suoraan. Lisäksi julkaisemme osan jutuista uudelleen seuraavassa numerossa.

Lehden voit lukea tästä linkistä!
Suomalainen Siperianhusky seura Finska Siberian Husky sällskapet ry
Suomalainen Siperianhusky seura Finska Siberian Husky sällskapet ry
Vuosikokous on pidetty ja uusi hallitus seuraavalle kaudelle on:

Puheenjohtaja: Toni Miettinen
Varapuheenjohtaja: Anni Mettälä
Hallituksen jäsenet: Sini Honkanen, Carolina Lindström, Mikko Paajanen, Kati Molander, Mira Pietikäinen ja Tiina Maaninen.

Kunniajäseniksi valittiin Pekka Mertala ja Marja-Liisa Kiuru 🏵️

Vetovoimaa-palkinnon sai Anni Mettälä 🎖️
Valovoimaa-palkinnon sai Carolina Lindström🎖️

Kauden 2021-2022 kuskit:
LD Matti Salmi 💎
MD Anne Kiijärvi 💎
SP Sampsa Mäki-Arvela 💎

Onnea ja menestystä uudelle hallitukselle sekä onnea palkituille! 🌷

Kuvassa vasemmalta oikealle Toni Miettinen, Mira Pietikäinen ja Tiina Maaninen.