Liity jäseneksi

Liity seuran jäseniksi

SHS:n jäsenkortistoa hoitaa Anu Parikka. He auttavat kaikissa jäsenasioissa: jäseneksiliittymisessä ja osoitteenmuutoksissa. Jäseneksi voit liittyä alla olevalla lomakkeella. Jäsenmaksu sisältää Siperianhusky-lehden.

Lehdestä löydät käyttäjätunnukset SHS:n webbisivuston jäsensivuille. Sinne arkistoidaan mm. jäsenkokousten ja hallituksen kokousten pöytäkirjat.

Jäsenmaksukausi on seuran toiminta- ja tilikausi (1.4-31.3)

KAMPANJA! Samalla, kun liityt vuosijäseneksi, saat Valjakkoelämää -kirjan 5 €:n (ovh 15 €) lisähintaan! Eli maksat yhteensä 40 € ja saat kyseisen kirjan. Tätä tarjousta ei kannata olla hyödyntämättä! Tarjous koskee vain uusia jäseniä ja hyödyntämällä tämän edun, annat luvan jäsenkortistolle ilmoittaa osoitteesi tarvikevälitykselle kirjan toimittamista varten.

Maksu maksetaan tilille Osuuspankki FI21 5108 0220 0748 50. Muista käyttää maksaessasi viitenumeroa 60914. Jos maksun kanssa on ongelmia, laita sähköpostia osoitteeseen kortisto(a)siperianhusky.fi.

  • Vuosijäsen 35 €
  • Ainaisjäsen 350 €
  • Perhejäsen 15 € (ei sisällä lehteä)
  • Liikejäsen 120 €
  • Nuorisojäsen 35 €. (Jäsen jonka ikä alle 16 vuotta, sisältää lehden, ei äänioikeutta vuosikokouksissa. Jäsenyys muuttuu automaattisesti vuosijäsenyydeksi jäsenen täytettyä 17 vuotta.)

Huom! Nämä ohjeet koskevat vain uusia jäseniä. Vanhat jäsenet saavat aina vuosikokouksen jälkeen laskun omalla viitenumerolla ja vuosikokouksen vahvistamalla summalla.

Tietosuojaseloste löytyy täältä!